Algemene Fysiotherapie

U heeft vast wel eens last gehad van uw nek, rug of knie en gedacht hoe u er van af kunt komen. De fysiotherapeut biedt u hier de oplossing voor. De fysiotherapeut beoordeelt deskundig uw klacht om u zo te kunnen helpen. 

 

De fysiotherapeut is een zorgprofessional met kennis van het menselijk bewegingsapparaat. Klachten aan de spieren, gewrichten, banden en zenuwen kunnen verminderd/verholpen worden door fysiotherapie.


Hoe ziet een fysiotherapie behandeling uit?

De fysiotherapeut zal bij een eerste kennismaking een aantal vragen stellen over de klacht waarmee u bij ons terecht komt. Vervolgens zal hij een onderzoek doen om zo een gerichte fysiotherapeutische diagnose te kunnen stellen. 

 

Na dit onderzoek zal de behandeling daadwerkelijk starten. De behandeltechnieken zijn heel divers. Deze lopen van massage en oefentherapie tot specifieke technieken om gewrichten beweeglijker te maken. In het  "Aanbod" vindt u nog meer behandelvormen die wij toepassen in onze praktijk, gelegen te Geleen. 


Wilt u weten wie onze therapeuten zijn, klik dan hier.

 

Wilt u meer weten over wat de fysiotherapie voor u kan betekenen of wat een fysiotherapeut doet, neem contact met ons op of kijk op de website van "deFysiotherapeut"