Bep

 

Geboren in 1958

Woont in Limbricht
 

Praktijkondersteuner

 

Aanwezig van Maandag tot en met Donderdag

 

 “Ernstig zieke patiënten maken misschien geen spectaculaire vooruitgang, maar ook het kleinste stapje is waardevol” Bep Penris

 

Bep is sinds 2012 een bekend gezicht bij FysioMedica. Behalve dat ze de telefoon aanneemt en achter de receptiebalie te vinden is, kennen veel patiënten met een chronische aandoening haar ook als de persoon die regelmatig  testen afneemt. Het is voldoeningsgevend werk dat Bep met haar medische achtergrond graag doet. “Oorspronkelijk ben ik doktersassistente. Maar ik heb hiervoor ook veel organisatorisch werk gedaan. Nadat ik jaren voor Wil (van Hasselt) heb gewerkt bij EduMedica, ben ik locatiemanager geweest op de huisartsenpost van Roermond. Toen ik bij FysioMedica  een baan aangeboden kreeg, voelde dat een beetje als thuiskomen.”

 

Vier dagen in de week is Bep in de praktijk te vinden. “Ik ben voor velen het vaste aanspreekpunt. De patiënten kennen me en ik vind het heerlijk als ze even een praatje komen maken.
Regelmatig ben ik in de oefenzaal te vinden. Om een test af te nemen of een groep alvast aan het werk te zetten als de therapeut nog even elders aan het afronden is. Wat ik zo mooi vind, is dat je ziet dat patiënten niet alleen baat hebben bij het oefenen, maar ook opbloeien van de contacten in de groep. Het sociale aspect is in deze praktijk heel belangrijk.”