Ons verhaal


Sinds 2004 is FysioMedica gevestigd in Geleen. Een groeiende, innoverende praktijk die zich gedurende de jaren steeds verder uitbreidt. Eigenaresse Melanie van Hasselt - Van der Veeke grijpt iedere uitdaging aan om haar praktijk verder te ontwikkelen en besluit zich te specialiseren in actieve revalidatie.

 

Met een unieke locatie op het Jubileumplein in een voormalig school gebouw is er sprake van een ruime opzet waarbij er ruimte is voor een goed tafel gesprek in de behandelkamers en voldoende ruimte in de verschillende oefenzalen. Dit allemaal met het oog op een persoonlijke benadering waarbij de wensen van het individu op de eerste plaats staan.


Patiëntenraad


De patiëntenraad van FysioMedica is in het leven geroepen omdat we graag willen weten wat er leeft onder de patiënten met betrekking tot onze dienstverlening. Soms zijn er veranderingen op handen waarbij de mening van onze patiënten graag willen weten. Om niet met iedereen afzonderlijk daarover te overleggen, is de patiëntenraad in het leven geroepen. Behalve een directielid en een therapeut bestaat deze groep uit personen de de praktijk uit eigen ervaring goed kennen en zelf onder behandeling zijn. Momenteel zijn dat Joke Cremers, Theo Daelmans, Jolanda Lubberdink en Tiny de Pont.