Sonja Egelmeers

 

Geboren in 1976

Samen met partner en drie kinderen

Woont in Echt

 

Aanwezig van Maandag tot en met Vrijdag

 

 

 

Specialisaties:

- Sportfysiotherapie

- Claudicatio intermittens

- Beweegprogramma's diabetes en ouderen

- Hart-, vaat- en longtherapeut

- Taping

 

 

"Ik streef ernaar om mensen zo goed mogelijk te begeleider door me niet gek te laten maken door alle veranderingen in de zorg" Sonja Egelmeers

 

Sonja probeert een rode draad te zijn voor mensen die zoekende zijn in het verbeteren van hun gezondheid. Gezondheid is namelijk een complex gebeuren, zowel lichamelijke als mentale factoren beïnvloeden elkaar.  Sonja laat zich "niet gek" maken door de huidige complexiteit en diversiteit in de zorg. Ze kijkt met een scherp oog naar de klacht en zoekt daar een passende behandeling voor.

 

Sonja heeft het beroep fysiotherapie gekozen, omdat ze graag praktisch bezig is. Sonja is afgestudeerd in 2000. Sindsdien heeft ze op verschillende plaatsen werkervaring opgedaan en daarbij cursussen gevolgd om kennis te vergaren voor een optimale behandeling. Zo heeft ze een master gevold in "Sportfysiotherapie" en daarna heeft ze zich gericht op de chronische patiënt. Daar ligt ook haar passie. 

 

Sinds juli 2019 is Sonja werkzaam binnen onze praktijk. 

 

Ze wilt graag intensief contact met de patiënt, zodat een optimale behandeling op zowel lichamelijk als mentaal gebied mogelijk is. Sonja streeft ernaar om samen tot een oplossing te komen voor de problematiek van de patiënt.