Yordi Appelhof

 

Geboortejaar 1993                                
Woont in Geleen

 

Algemeen fysiotherapeut

 

Aanwezig van Maandag tot en met Vrijdag

 

 

Specialisaties:

- Ontspanningstherapie

- Hydrotherapie

- Claudicatio intermittens (etalagebenen)

- Medical taping

- NLP practitioner

 

 

 “Ik wil graag de mens in het dagelijks handelen verder helpen, zowel fysiek als mentaal. Dit doe ik graag met de juiste behandeling, de juiste adviezen en met een goed gesprek” Yordi Appelhof

 

Vanaf de eerste dag op de opleiding wist Yordi dat hij goed zat. "Dit is de opleiding voor mij." 

De weg naar fysiotherapeut is niet makkelijk. De opleiding is zwaar en je moet veel kennis tot je nemen. Tijdens de opleiding heeft Yordi verschillende keuzes kunnen maken in zijn interessegebied. Zo heeft hij onderzoek gedaan naar de risicofactoren van COPD bij jongeren en heeft hij zich geïnteresseerd in een minor "Ondernemerschap."

 

Na gewerkt te hebben in Brunssum is Yordi onze collega geworden in oktober 2017. 

 

"Ik wil als therapeut functioneel trainen met de mensen. Dit betekent dat ik graag werk vanuit de hulpvraag van de patiënt. Als u met de hond wilt kunnen lopen doen we dat, wilt u  graag weer kunnen dansen doe ik dat ook met u." Daarnaast kunt u bij Yordi ook terecht voor een luisterend oor, als u even uw verhaal kwijt moet.

 

Naast zijn baan als fysiotherapeut is Yordi ook Zumba instructeur. Ook legt hij zijn passie in latin dansen. "Dansen is mijn grote passie. Ik dans wanneer het kan, zelfs een beetje tijdens de therapie."